Imi pare rău, Elena, dar eu nu pot să .... asa ceva

Ştiţi cum e... Fiecare bărbat normal la cap vrea să faca sex o femeie cu care n-are nici o treabă în viaţa reală. Unii bălesc la o vecină. Alţii la Beyonce sau la Nicoleta Luciu. Eu, de exemplu, până ieri, le avem pe lista  pe Kylie Minogue, Megan Fox, Laura Cosoi şi Elena Udrea. Creierul meu are cu ele o relaţie veche, stabilă, care nu are nici o treabă cu apariţiile lor publice sau cu forma fizică. Mi-a intrat mie în cap că sunt fenomenale la pat şi gata!

Azi însă, cu durere în suflet, trebuie să-mi dau demisia dintr-o astfel de sectă. Anunţ oficial că nu mai sunt membru la Martorii lui Udrea, unde activez de prin 2008, asa cum o stie toata lumea. 

Am avut motivele mele să mă înscriu în sectă. Spre deosebire de bărbaţii care o văd pe Udrea doar la televizor, eu am văzut-o live, de mai multe ori pe an. De fiecare dată, mi-a lăsat o impresie puternică. Nu cât să am o erecţie la faţa locului, dar pe aproape. Dincolo de haine, de parfum, de accesorii, femeia asta ştia să-şi mişte corpul într-un fel destul de greu de explicat. Aţi văzut vreodată o pisică care sare, din senin, pe o masa? Nu are fiţe, nu se încălzeşte înainte, nu se poartă trufaş după. Totul se întâmplă natural. Aşa era şi Elena Udrea. La Udrea, decolteul pare o parte a pielii. Cat priveste atitudinea.... ati vazut cum se poarta in public o tipa care nu s-a epilat, sau care are o problema medicala? Joaca prudent, la limita flirtului, nu avanseaza tocmai ca sa nu fie obligata sa scoata dama sau turele la inaintare. Elena, in schimb, avea siguranta de sine specifica tipelor care sunt gata de o partida de sex oricand, oriunde. 

Spre deosebire de restul Martorilor lui Udrea, eu am avut o atitudine proactiva. In 2012, cand a venit Elena Udrea la teatrul din Ploiesti, la o intalnire politica, am rugat-o pe Roberta Anastase sa o intrebe pe blonda daca nu cumva are timp si de una mica. Si pe Patraru, invitat la cateva emisiuni alaturi de ea, l-am rugat sa-i spuna ceva de genul "doamna Udrea, am un amic care vrea sa va, sa va las numarul lui de telefon, just-in-case?".

Da' n-ai cu cine, ma... Nimeni n-a vrut sa ma ajute! Ce era sa fac? Sa ma urc pe o cladire si sa strig? Ma lasa sa sar, sunt sigur, pentru ca ea nu e genul care ar face-o in public, atata lucru imi dau si eu seama...

Aseara, insa...

O asteptam cu emotie. Ar trebui sa inceapa sa ma recunoasca, dupa moaca....

Si-a venit. N-ar mai fi venit....

  • Ruj roz? Pe bune, roz?!
  • Si ce-i cu salopeta aia, stransa pe talie cu disperare?! Stiu c-ai slabit, erai buna si inainte, dar ce-i cu atitudinea asta nesigura la cea mai sigura pe ea femeie din politica?!
  • Ce-i cu ochii aia bagati in fundul capului, de oboseala? Pai tu veneai ca o floricica, razand si pisicindu-te... Asa de tare te-au suparat pemepistii din Ploiesti?
  • Si ce-i cu parul ala in cap? Cine ti-a bagat in cap ca iti sta bine cu bretonul ala emo si cu parul ridicat in crestet de parca te-a dat un marinar cu capul de noptiera? 
  • Si trista, si laconica, si imobila ... ca o femeie care vine de la schimbul doi stiind ca are si de spalat, si de calcat, si de gatit...

Imi pare rau, Elena. Eu nu pot sa ... asa ceva. Revino-ti, te rog, sau ma inscriu la Martorii lui Altcineva...

P.S. Tin sa precizez ca, dincolo de lista, am o relatie stabila cu Monica Belluci. Multumesc.

------------- comentarii? cate vrei, pe www.facebook.com/bogdan.a.k.a.fido ------------

© 2023 Bogdan Stoica