Cât de prost să fii să cumperi ceva promovat de Ghiță ciobanul?

Nu mai sunt client Vodafone. Mi-am luat porția de servicii neserioase si m-am portat la Orange, unde ma simt ca pestele in apa. Daca va vine sa credeti, dupa doi ani de Orange, am factura lunara mai mica decat cea de la portare, asta desi am cu muuuuult mai multe sim-uri de voce si de date. Dar nu despre comparatia intre Vodafone si Orange era vorba. Ci despre Ghiță ciobanul.

Fiecare mare advertiser a avut un personaj amuzant. La Banca Transilvania era zânul, la Unirea era Dorel, Altex l-a avut pe Vader... Au fost, au creat un curent de simpatie pentru brand, au plecat. Numai de la Vodafone nu mai pleacă ciobanul! Nu știu cum funcționează la voi, dar eu, când văd reclamele cu trepanatul ăla, schimb canalul. Nu pricep nici in ruptul capului ce-ar putea obține cei de la Vodafone cu personajul ăsta. Ce vor ei să spună...

- Aspirațional nu e, clar. Când râde, ăstuia nu i se vede omușorul, ci sinapsa cu care respiră.

- Trend-setter? Nici atât. Nu in Romania, locul unde și ciobanii se dau șmecheri de oraș.

- The average John Smith? Nu serios? Atât suntem de limitați, în medie, vrem doar net nelimitat și o tabletă?

Păi dacă aia nu, aia nu, ce este/reprezintă Ghiță ciobanul? Pentru că n-a mai rămas decât o singură ipoteză:

Ghiță nu e ceva, in special. Ghiță este Vodafone, iar tu ești Ghiță. Intre voi trei s-a creat o sinergie. Și se vor mai crea și altele. Când se presupune despre tine că te amuză Ghiță ciobanul, nu mai am ce să-ți urez, de Crăciunul ăsta. Cu bine, puisor. 

Comentezi? Fa-o aici.

© 2023 Bogdan Stoica