Domnu Arafat, ați uitat ceva....

Am mai povestit de ce cred în Raed Arafat. De ce am senzația că arăbetele ăsta ar fi putut fi providențial pentru România, dacă am fi fost o nație care să ia exemplu de la cineva. De-aia, nici nu-l suspectez pe Arafat de complicitate cu căcaturile de la Spitalul Județean Ploiești. Pun pe seama stresului că a uitat să verifice dacă:

- pacienții dau bani asistentelor ca să nu urle la ei, să le dea apă, să-i ridice pe perne, să-i schimbe, să-i ducă la toaletă

- pacienții dau bani asistentelor-șefe, anesteziștilor și medicilor ca să-i opereze.

Așa, ca amatorul, eu zic că pacienții ar fi răspuns la ambele întrebări cu: "Da". Și că dacă Arafat ar fi spus "am semnale că X și Y s-au pișat pe ea de etică medicală", nici mama pesedului nu i-ar mai fi salvat pe ăia de pedeapsa, pentru ca au sărăcit mii de amărâți, în fiecare an. 

Și încă ceva, domnu' Arafat. Când mai dați o amendă de 38.000 de lei Spitalul Județean Ploiești, încercați s-o dați directorului, nu spitalului. Nu'ș cum naiba, dar Județeanul n-are buget special pentru amenzi, și le plătește tot din banii de seringi și branule. 

 

© 2023 Bogdan Stoica