Daca deții ceva ce nu-ți trebuie, de ce să nu-l dai cuiva care nu-l are?

Am dat vreo 250 de lei pe carcasa anti-soc, anti-apa, anti-pulaspanac, pentru iPhone. Si n-am folosit-o niciodata, pentru ca nu mai joc fotbal, nu ma mai catar pe garduri sau pe cladiri. Nu mai am 10 ani, adica. Cum nu pot sa arunc ceva ce valoreaza bani, iar prietenii mei sunt la fel de ne-copii ca mine, am decis sa o dau.

Cui s-o dau? Cui dau cutia mea cu electronice nefolosite in ultimii doi ani? Am descoperit ca am un webcam in plus. Un incarcator de iPhone, nou, si vreo doua de Nokia. Vreo 5 cabluri de date, un incarcator universal, un cablu tv-laptop, chiar si un telefon d-ala ieftin, primit cadou de la Orange. Si brusc, mi-am dat seama cat de usor e sa participi la Shoebox. Am cumparat doar hartie de impachetat si cadoul a fost gata. Sper ca vreun pustan sa foloseasca cutia mea de gadget-uri, sau sa le vanda si sa-si cumpere ceva cu banii aia. 

Ideea e ca daca tii ceva intr-un sertar de mai bine de un an, inseamna ca nu-ti trebuie. Si daca tie nu-ti trebuie, de ce sa nu-l dai cuiva care nu-l are? 

shoebox/locatii

© 2023 Bogdan Stoica