Cum se face CORECT o statuie pentru chirurgul DAN OPREA

Sunteti multi, ma! O sa va dati peste maini, o sa miscati cofragul, n-o sa iasa nimic. Hai sa lasam metoda aplicata la usa la Lidl, cand sunt tigai la oferta, si sa ne organizam in patru echipe:

1. Cei care cred ca medicul circula prin spital cu cagula si cu casti in urechi, si habar n-are ce se intampla in jurul lui, sa asigure scandurile si cuiele necesare cofragului.

2. Cei care cred ca medicul Dan Oprea a stiut tot timpul ca juramantul lui Hipocrate e doar o afacere cinica la Spitalul Judetean Ploiesti sa construiasca cofragul de turnare a betonului.

3. Cei a caror viata a fost salvata de medicul Dan Oprea, fara sa li se ceara bani de catre domnia sa, de catre anestezist, sau de catre asistenta sefa, sa puna ciment. 

4. Cei a caror viata a fost salvata de medicul Dan Oprea contra-cost, la negru, in afara procedurilor oficiale, sa puna apa.

Si gata. Daca scandurile cofragului sunt destule, prinse intre ele cu cuie suficiente, si e foarte putina apa, amestecul va avea consistenta necesara si statuia va dainui.

Daca nu, nu. 

© 2023 Bogdan Stoica