emag - preturi emag - preturi

eMag mareste preţurile, ca să aibă ce reduce de Black Friday

Am constatat-o singur, săptămâna trecută, încercând să găsesc un storcător de fructe cu un motor mai puternic de 600 de wati, nefăcut in China. N-am cumpărat Phillips-ul din imagine, pentru că nu merită banii. Am luat un Gorenje, cu aceleaşi funcţii şi un diametru mai mare în zona de alimentare cu fructe, la o treime din preţurile de mai sus. Plus că e făcut în Slovenia. 

După tura asta prin Flanco, Domo, Altex, eMag, în care m-am uitat şi la alte chestii, pot să afirm că eMag e scump. S-au dus vremurile în care plăteai mai puţin cu 10-30% pentru că eMag nu avea showroom-uri, nu plătea chirii, nu făcea marketing conventional, iar asta se vedea în preţuri. Băieţii şi-au pierdut focusul complet, reuşind să devină un magazin de electrocasnice plus alte prostii, cu foarte puţine magazine prin ţară. Şi cu marfă scumpă.

Pe de altă parte, brandul e încă foarte puternic, mai ales pe net, iar băieţii de la eMag comunică senzaţional. De trei zile, dacă te uiţi pe mesajele lor, rămâi cu senzaţia că o să primeşti un televizor doar pentru că ai conexiune la net,

Bine, asta dacă eşti oligofren...

publicitate

© 2019 Bogdan Stoica