Băi Ponta, de azi ma declar fanul tau numarul 1. Am zis!

S+a marit alocatia fiicei mele. Cu 1,8 lei lunar. Adica, vreo 21 de lei pe an. Pana cand M va implini 18 ani, va primi, in plus fata de ce era deja aranjat, 172 de lei. Vreo 40 de euro, daca are noroc de o casa valutara cu schimb bun.

Ce face Ponta mi se pare incredibil. Sa promovezi o indexare cu o valoare mai mica decat costurile de implementare a ei in softuri, hartii, institutii este de-a dreptul artistic. In orice compania orientata spre profit, contabilul iti explica ce este aia o cheltuiala neperformanta, dar la Guvern nu avem nici un contabil, probabil.

Iar din punct de vedere politic.... Sunt curios la maxim daca se bucura cineva de marirea asta, astfel incat sa existe macar justificarea electorala. Adica, il va vota cineva pe Ponta, in plus fata de votantii de ieri, pentru marirea alocatiei cu nici doi lei?

Am rezistat cu greu sa nu ma inchin geniului lui Ponta cand a marit salariul minim cu un procent dar a anuntat scumpiri cu un procent mai mare, reusind sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor subventionandu-l. Dar la asta cu alocatia nu mai rezist: de azi sunt fan Ponta. 

© 2023 Bogdan Stoica