Despre floricelele idioate ale lui Crin Antonescu

"Incerc un sentiment de profunda tristete si de solidaritate in plan uman. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat, de deznodamantul acestui proces. Evident nu comentez sentinta, nu cunosc dosarul, dar sunt omeneste alaturi si de Gigi Becali si de familia sa si de toti cei care sufera asa cum ne imaginam omeneste ca sufera familia si cel in cauza intr-o asemenea situatie".

Despre Crin Antonescu se spune ca este cel mai bun orator roman in viata. Sunt de acord. Problema e ca el stie asta, si, nefiind tocmai un barbat adevarat, isi lasa orgoliul sa-i afecteze discursul. Si se trezeste spunand prostii.

Hai sa-l taiem pe Becali din enunt, da? Ce ne ramane?

"Incerc un sentiment de profunda tristete si de solidaritate in plan uman. Sunt omeneste alaturi de toti cei care sufera asa cum ne imaginam omeneste ca sufera familia si cel in cauza intr-o asemenea situatie".

Practic, Crin Antonescu e trist ca, in acest moment, in inchisorile din Romania se afla dementul care a violat si ucis o turista japoneza, gasca de interlopi din Romanesti care au torturat doi batrani o noapte intreaga la Mogosoaia. Liderul PNL e omeneste alaturi de toti nemernicii pe care eu, de exemplu, i-as vrea morti, nu intretinuti din banii mei, in conditii mai decente decat cele alocate copiilor fara parinti sau cainilor fara stapan.

De fapt, nu e. E doar atat de orgolios, incat atunci cand PR-ul ii traseaza, in linii mari, ce sa zica, el mai pune niste "floricele" la discurs. Niste floricele idioate.

© 2023 Bogdan Stoica