Taximetristii, filajele si seful Politiei Prahova, Viorel Dosaru

Nu stiu altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar mie imi place de Viorel Dosaru, seful politiei judetene. Altii insa, nu-l plac cat mine. Si vor sa-l beleasca.

Sa luam, de exemplu, cazul unor patroni de firme de taximetrie. Baietii astia au multe probleme: provenienta carburantilor este suspecta, masinile nu sunt omologate sau in stare tehnica buna, vand licente de taxi, intre ei, desi e ilegal, bonurile fiscale sunt rarisime in masini, iar soferii sunt toti pe contracte de doua ore, desi nici unul nu sta sub 10 ore in traseu. Mai nou, isi tin soferii pe masini desi nu au atestate de taximetristi.

Si aici ajung la cei care ii vor raul lui Viorel Dosaru. Sunt cei care se lauda ca au vorbit cu el, sa nu mai ridice politistii de la rutiera, autorizatiile de taxi celor care nu au atestate de taximetristi, pentru ca politia a primit, ori de cate ori a avut nevoie, masini, pentru filaj, de la firmele de taximetrie.

Urat. Foarte urat. Sa sugerezi ca seful Politiei Prahova este complice la ilegalitatile pe banda rulanta ale unor evazionisti de doi lei, pentru niste servicii banale, oricum obligatorii pentru acesti patroni, din ce-mi aduc eu aminte..

© 2023 Bogdan Stoica