sedinta CJ Prahova sedinta CJ Prahova © bogdan stoica

Băsescu si portul.

"(...) mi-e greu să cred că unul care stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate din Mamaia, când o face pe papuaşul, pe apaşul, mi-e greu să-l văd discutând cu Exxon, cu NATO, ar spune vedeţi că şefu e la Bamboo, discută acolo cu nişte sirene".

Ce sa zic... Am un amic, mai in varsta, care a inceput sa vorbeasca asa despre cei inconjurati de femei frumoase doar cand i-a murit pula. Ceea ce l-a fascinat 55 de ani nu mai era accesibil, iar creierul lui a creat acest mecanism de aparare: nu e misto sa ai parte de multe femei; nu e misto sa fii inconjurat de femei frumoase; nu e misto sa ai o alta partenera sexuala in fiecare seara. Un bou batran, prietenul meu. Si n-are saizeci si, ca Basescu... Un bou care neaga ca mintea unui barbat este plina de femei goale. Viata nu ii este la fel de plina de femei, pentru ca are si ratiune, si sentimente. Dar mintea e porno, de la un cap la altul. 

Ce legatura are importanta strategica a Portului Constanta cu comportamentul de pustan in calduri al lui Radu Mazare? Nici una! Lui Bill Clinton i-o sugea Monica Lewinski, chiar in Biroul Oval, fata probabil avand sub genunchi valiza cu coduri nucleare. Cu tot cu celebrul lui comportament sexual, Clinton ramane cel in mandatul caruia, SUA au prosperat ca niciodata. 

Cum ar fi sunat, corect, o declaratie de sef de stat responsabil? Asa": "Transferarea Portului Constanţa de la Guvern la Primăria Constanta ar fi o mare greşeală, in opinia mea, pentru ca nu vreau sa se creada ca intervin in activitatea Guvernului. Asta pentru ca cedarea pachetului de 60% din acţiuni pe care Guvernul îl deţine ar echivala cu pierderea controlului strategic al statului in ceea ce priveste proiectele energetice paneuropene care au Portul Constanţa ca element vital". 

© 2023 Bogdan Stoica