Satana va veni cand vor face sex doi cretini

Concurent la Romanii au Talent: "mai cant la flaut, dar n-am incercat". Asta e .. poezie pura! Daca o zicea Cartarescu, se chinuiau o mie de filozofi sa explice ce-a vrut sa spuna. Iar tu, cel care ai auzit de Cartarescu, si ai fi vazut asta pe coperta noii lui carti, l-ai fi invidiat pentru creativitate, si te-ai fi chinuit sa-l intelegi pe artist pana mureai...

Morala? Diferenta dintre geniu si prostie crunta este exact acolo unde este muchia acoperisului. Pe o parte, chiar pana in varf, este dobitocul de la Romanii au Talent. Pe cealalta, simetric cu primul, sta Cartarescu. Fiecare dintre ei e privit, de jos in sus, de fani. Si fiecare dintre cei doi este invizibil pentru fanii celuilalt.

Trist, nu?

Iar pe idioata care a urmat ati auzit-o? "Stiu textul, dar imi trebuie foaia pentru ca nu stiu cum vin versurile..." Perfect, din nou!

Daca trepanatul care a spus "mai cant la flaut, dar n-am incercat" face sex cu idioata care a spus "stiu textul, dar imi trebuie foaia pentru ca nu stiu cum vin versurile...", ce fel de copil credeti ca se va naste?

Va spun ei: va fi copilul Apocalipsei. Pe bune, progenitura acestor doi mutanti nu poate fi decat Satana.

Scoateti-va din cap ideea invechita ca un rau urias poate fi generat doar de ceva astral, nepamantean, din alta dimensiune. Ce, astia doi se incadreaza in vreo dimensiune cunoscuta? Prostia lor mai poate fi catalogata ca fiind umana?

Cand va veni, Satana nu va veni din iad, si din uterul unei cretine care a facut sex cu un trepanat. Va spun eu!

© 2023 Bogdan Stoica