Sever.

Ati vazut vreodata un caine care incearca sa-si muste coada? Eu la asa ceva ma gandesc cand vad cum se screme PDL sa se reconfigureze. Si e foarte amuzant sa vad urmatorul schimb de replici:

  • Intai a vorbit Sever Voinescu, care a cerut "demararea rapidă a unei Convenţii extraordinare a partidului. De ce e nevoie de şase luni în condiţiile în care după locale în maximum o lună am schimbat conducerea?".
  • A raspuns Cezar Preda: "Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid! Pentru ce ne trebuie şase luni pentru a-i da afară din partid pe toţi trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului şi în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaţilor în această bătălie grea din 9 decembrie".

Daca refresh-ul din PDL depinde de demisia lui Sever Voinescu, e grav. Baiatul asta nu reprezinta nimic din ce ar trebui schimbat in PDL. Sever doar ii fraiereste, acum, pe pedelisti, cu pozitiile sale publice, asa cum i-a fraierit pe ploiesteni cu implicarea sa, ca deputat, in politicile publice ale Romaniei. In fapt, Sever n-a facut nimic. El nici nu face lucruri. El doar se da cu parerea. Iar parerile lui, toate, pot fi gasite in declaratia de independenta a SUA. Nimic concret. Doar teoria chibritului.

Va aduc aminte cum a ajuns Sever Voinescu in PDL? Cum a ajuns deputat de Ploiesti? Cine i-a platit campania? Cum a ajuns sa creasca in ierarhia partidului? Cum s-a dat cu parerea cu 50 de zile inainte de alegeri vorbind despre succesul iminent al partidului? Cum a ajuns sa se oftice pe PDL Ploiesti ca nu l-a mai pus pe lista? Cum s-a razbunat pe PDL Constanta sustinand un candidat PPDD? 

Pentru amuzamentul meu, mi-ar placea ca Sever Voinescu sa ramana in politica. In fond, merita, e campion la gargara....

 

Mai multe din această categorie: « Frig! Pizza Hut Ploiesti - ochii in meniu, da? »
© 2023 Bogdan Stoica