Chasing Mavericks sucks!

Am fost iar la CInema City. De data asta, am ales eu filmul. Chasing Mavericks, cu za madarfacar of Madalina Ghenea. Am zis ca daca baiatul asta a convins asa o frumusete de femeie sa locuiasca cu el, tre' sa fie ceva de capul lui. Error! Nu exista, cred eu, film mai prost cu un star, facut in ultimii 5 ani. Cele mai pierdute doua ore din viata mea, intrerupte doar de niste accese de ras, generate de replicile imbecile ale actorilor.

Actiunea e cam asa: o femeie dezaxata, care doarme mult, face un copil ciudat. Asta numara valuri cand era mic, iar cand devine mare, numara bucatile de branza de pe pizza. Copilul devine remarcat in orasel prin cea mai inexpresiva privire si cele mai imbecile mimici. Are un vecin hipiot, cu o nevasta care pare "fumata". Vecinul e dur cu copiii si isi minte ca porcu' sotia, spunand ca se duce la serviciu, ca sa se duca la surf. Asta micu face si el surf, ca, de!, cand te musca un caine in copilarie, pe urma stim cu totii ca devii dresor de caini. Filmul o ia razna cu un antrenament penibil, necesar pentru a infrunta cu succes un val atat de secret, incat atunci cand apare, stie tioata lumea de el, inclusiv fotografii de reviste si cameramanii de televiziune. Antrenamentul se termina, vine valul si inca doi americani afla dupa varsta de 20 de ani ce este El Nino (M stie asta din clasa a treia). Vine valul. Trece valul. Baiatul ala scapa cu viata, cumva, dupa o partida de surf de 12 secunde. Mai face una. La final aflam ca a murit la 22 de ani, ca boul, facand surf pe niste valuri mai mici decat cel prin care a trecut, o dovada in plus ca a avut noroc la valul oficial al filmului.

Ala care o fute pe Madalina Ghenea este vecinul hipiot. Filozof in retragere, cu un comportament bizar fata de baietii din film. Are replici chiar mai proaste decat baiatul inexpresiv si idiot. Fuck'em!

Singura parte buna la filmul asta este ca am apucat sa mananc ceva inainte sa inceapa si ca am avut baterie la telefon cat sa o ard aiurea pe fb. Nu ca la The Hobbit.

Mai multe din această categorie: « Filaj? N-am dovezi. 1. Parental Guidance rules! »
© 2023 Bogdan Stoica