Ponta si Antonescu, buni de medaliat la Olimpiada Penibililor

In fiecare zi, aud cum inca o firma s-a inchis, sau ca inca o cunostinta a ramas fara job. Vanzarile la orice, cu exceptia telefoanelor si televizoarelor, scad in fiecare zi. Suntem in al patrulea an de criza economica si - va spun eu - ne pregatim pentru al cincilea, penultimul din cei sase. 

In timpul asta, din zona politica vin niste semnale de-ti vine sa dai foc tuturor sediilor de partid din Romania. La Parlament "se fac eforturi" pentru ca cei aproape 600 de parlamentari (da, stiu, si eu am votat, la referendum, pentru 300) sa primeasca ce cred ei ca li se cuvine. Se cauta solutii pentru introducerea a inca 70 de scaune in sala de plen, se cumpara 70 de masini si - atentie mare! - se incearca cumpararea unui hotel, pentru cazarea parlamentarilor.

Nu pricep nici in ruptul capului de ce pula mea au baietii astia atatea gratuitati. Nici unul nu e un parlit. In plus, ar trebui sa fie o onoare sa-ti serveti patria la nivelul asta, nu sa fi platit si bonusat mai bine ca intr-o multinationala.

Revenind la titlu: cei doi nu-si dau seama ce semnal transmit, cu demersurile astea de parazitare a bugetului. Maxim de penibil. 

© 2023 Bogdan Stoica