mori, tampito!

Trebuie sa fii foarte, dar foarte-foarte proasta, sa crezi ca daca dai un Like unei poze cu un copil cu fata acoperita de o tumoare, Facebook va dona un dolar.

Oamenii normali privesc asemenea imagini doar de nevoie, cand cineva drag e lovit de o nenorocirea asta numita ca zodia aia pe care o uiti tu mereu. Femeile normale chiar mai putin decat barbatii. Ar trebui sa-ti pui cateva intrebari privind sanatatea ta mentala, daca asociezi atat de lejer o asemenea priveliste cu figura ta.

Daca esti una dintre cele care a facut asta, esti obositor de proasta. Creierul tau, plin de osanza lipsei de lecturi, iti joaca niste feste incredibile. In mod sigur, peste cativa ani, toti cei jurul tau isi vor spune in gand ca esti cretina de dimineata pana seara, nu doar cand spui tu ca "esti obosita de la serviciu".

Sper din toata inima sa le faci cunostintelor tale din viata reala un enorm serviciu; sa mori inecata cu un tampon pe care, concentrata sa vezi unde e capatul unei lingurite, ti l-ai scos si ti l-ai pus in ceai.

Mori, tampito. Ala e un hoax. Facebook nu da, ci ia cate un dolar pentru fiecare oligofrena ca tine care-si face cont pe o retea sociala asa cum o scrumbie merge cu bancul de pesti, toata viata: de proasta.

 

Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica