Completează formularul dacă vrei să primești mesaje de la mine. Promit să fie rare, scurte și cool, pentru că și eu urăsc mesajele lungi, inutile și cretine.

Băi ăştia care mâncaţi seminţe în parc - acasă de ce nu le scuipaţi pe jos?

Intai am vazut-o pe nesimtita nr.1, cea din stanga. Nu numai ca facuse un covor de coji de seminte in jur, dar mai si bloca un aparat de fitness cu curul ala umflat de ulei de floarea-soarelui.

Pe urma am vazut-o pe nesimtita nr. 2. Apoi pe fatuca aia: cum dracu' crede c-o s-o mai sarute colegul ala dragut cand ea are coji de seminte intre dinti? Apoi am vazut ca si fata nesimtitei nr.1 spargea seminte, inspirata probabil de animalul nr. 5.

Cautam, din priviri, paznicul parcului. Cand l-am reperat, am observat ca statea la taclale cu unul care ... spargea seminte. Lucru care ma face sa-mi doresc sa fie dat afara. De fapt, astept asta de la noul sef al SGU. Pai de ce e paznicul acolo? Nu sa-i opreasca pe oameni sa arunce deseuri?

Astept si ca Politia Locala Ploiesti sa dea o tura intr-o seara. Cu cinci amenzi de 500 de lei, dai un super-exemplu.

Stiu, oamenii sunt amarati, semintele sunt desertul pe care si-l permit. Sa si-l permita acasa la ei, in conditiile astea. Chiar asa: cum credeti ca ar reactiona nesimtita nr. 1 daca as trage niste flegme pe covorul ei din sufragerie?

Mai multe din această categorie: « Sky Club dupa renovare Peugeot Ploiesti »
© 2019 Bogdan Stoica