Completează formularul dacă vrei să primești mesaje de la mine. Promit să fie rare, scurte și cool, pentru că și eu urăsc mesajele lungi, inutile și cretine.

Vrea cineva 30 de milioane de euro? Zac pe camp, in Prahova.

Patronii a trei grupuri de firme din Prahova, conduse de oameni foaaarte cunoscuti in administratie, politica si politie, cumpara in aceste zile, de pe unde pot, grau. Il cumpara la negru, si-l platesc cu bani cash, din geanta, pe camp. Anul trecut, Prahova a facut grau de 80 de milioane de euro, iar la negru se vindea cu 0,3 lei kilogramul. Acum a ajuns la 1,1 lei. Scadeti si marja de depreciere a recoltei, datorita secetei, si ajungeti la cifra din titlu.

As dori sa merg, la toamna, la o conferinta de presa, in care Politia Economica Prahova sa ne explice cum i-au prins pe cei trei, pe care  sa-i numesc aici (la nimereala, evident) SM, GL si CF. Mai ales ca ce fac ei nu e vreo smecherie imposibil de dovedit. Am dovedit-o eu, AICI, dar, in mod bizar, nu s-a sesizat nimeni. Sau increngatura duce prea sus?

Nu tin mortis sa faca politia ce vrea muschiul meu. Problema e ca planeta a cacat steagul, anul asta, la capitolul mancare. SUA au anuntat o reducere de 40% a recoltelor, datorita secetei. Ori, aia au irigatii serioase. La noi, cred ca problema va fi CATASTROFALA anul viitor. Iar cei 30 de milioane de euro ar conta, nu?

© 2019 Bogdan Stoica