Ce-avea, Iulica, daca banii de pe meciul cu Dinamo mergeau la noul Spital de Copii?

"Vehiculată intens în ultima perioadă, posibilitatea ca FC Dinamo Bucureşti să dispute meciurile din preliminariile „Europa League” pe stadionul „Ilie Oană” nu mai este de actualitate. Conducerea FC Petrolul Ploieşti, ţinând cont de necesităţile propriei echipe, dar şi de dorinţa suporterilor, s-a exprimat împotriva unei astfel de variante, găsind înţelegere şi din partea factorilor de decizie locali. Astfel, „Ilie Oană” rămâne casa „lupilor galbeni” şi vă aşteptăm să fiţi alături de echipa noastră în viitorul sezon, unul în care FC Petrolul îşi propune obiective dintre cele mai îndrăzneţe."

 

O prostie maxima! Dinamo ar fi platit, pentru acel meci, Primariei Ploiesti, peste 10.000 de euro. Sigur, pentru niste fotbalisti platiti cu trei mii de euro lunar, suma e un cacat. Pentru Iulian Badescu, ca administrator  al firmei numite Ploiesti SA, e o gafa. As fi sustinut si eu, ca primar, decizia clubului, DACA cei de la FC Petrolul erau dispusi sa ma despagubeasca. "Pulica, imi pare rau ca nu-ti place de Dinamo, si ca-ti pui ultrasii in cap, dar e stadionul meu, nu al tau, si imi trebuie banii, sa fac spital de copii. Daca nu-i iau de la Dinamo, ii astept de la tine!", i-as fi zis presedintelui FC Petrolul.

 

Cat despre dorinta suporterilor, care a influentat hotarator decizia finala a administratorilor stadionului, este jenant sa comentez. Este penibil ca o decizie manageriala, care implica VENITURI, intr-un an de CRIZA, se ia luand in calcul niste RAZGAIATI, care oricum au primit, desi sunt cateva sute, un stadion de 17 milioane de euro, in timp ce cateva zeci de mii de parinti de copii nu au primit, inca, un loc decent in care sa-si trateze copiii. 

 

UPDATE

© 2023 Bogdan Stoica