De ce nu-mi mai place Vodafone.

Bulgaria, sejur de exceptie, la bani buni. Iau si laptopul, ca na!, am modem. Mi-am citit mailurile in fiecare zi, timp de 9 zile. Cate doua minute seara, doar headerele, ca prin camera plana amenintarea "Poate te intorci acasa doar cu laptopul. De-aia am venit aici, sa stai cu nasu'n el?". Vin acasa, mai trece o saptamana, vine factura: era mai mare decat valoarea sejurului. Fuck....

De-acasa plecasem cu informatia ca in roaming, pe Bulgaria, Vodafone taxeaza cu 4 euro pe mega. Nu mi s-a spus ca un modem isi face update in timpul functionarii. Si ca, al dracu' update e gigantic daca treci de Curtici.

N-am platit factura. Am sunat la call-center, cerand inregistrarea convorbirii purtate cu operatorul Vodafone inainte de sejur, si care dovedea ca fusesem neinformat cum trebuie. Nu s-a putut. Am sunat la PR, care a tinut partea celor de la call-center. Apoi am sunat-o pe Liliana Solomon (da, ma, am numarul ei!), care mi-a spus ca o sa verifice. Dupa doua zile, m-a sunat una, sa-mi spuna ca, daca vreau, imi storneaza factura. Auzi, daca vreau!

N-am vrut, nici acum nu vreau. Am reziliat contractul pe toate numerele si modemurile (multicele, spuneau, pana sa mi-o traga, ca sunt client Silver). Nu mi-au stornat factura, ba chiar au pus penalitati la ea, facand-o de muuulte mii de lei. Periodic, primesc cate o somatie de plata de la ei, de la cate un executor, de la cate o firma de recuperare, si mai fac cate o plata partiala, de maaaaxim 15 lei, lucru care le da procedura peste cap.

Astept sa ajung in instanta cu Vodafone, si sa povestesc, in fata unui judecator, intr-un proces pe care-l voi mediatiza la maxim, cat sunt de hoti si cat tupeu pot sa aiba cu clientii. Cum dintr-o omisiune a unui consultant de vanzari sau de call-center incaseaza bani care nu li se cuvin. O sa pomenesc despre cat de nocive sunt antenele Vodafone, despre magaria numita "cursul valutar Vodafone" si despre orice o sa am chef. Ce pula mea, sunt chiar obligat sa dau o declaratie in fata instantei, nu neaparat o declaratie relevanta pentru caz. :))

Cred ca stiu si pe nevasta cui *ute un manager Vodafone din Ploiesti. Si, daca ma chinui, pot sa spun ceva si in bulgareste....

© 2023 Bogdan Stoica