Misu, pe observatorulpehas, din nou, despre mine, Nu minte, ci bate campii.

Misu a scris din nou. Mai mult despre Patraru - iar conflictul dintre ei sa fie explicat tot de ei, nu e treaba mea - si un pic despre mine. Raspund, asadar:

Misu, daca-mi unesc inteligența cu a lui Patraru va fi foaaarte misto. Norocul unora este ca nu o fac.

Nu te-am umplut cu rahat, nu am folosit invective si insinuări. Te-am mai facut "chelios", dar termenul are conotatii pozitive. Mie imi plac foarte mult cheliosii, m-am ras in cap de 20 de ori, dar de fiecare data, parul mi-a crescut la loc, asa ca m-am lasat pagubas.

Aplaud doar faptul că Vama se mută într-o clădire cu parcare betonată doar pentru ca, in actuala locatie, nu avea o parcare betonata, iar vamesii intind pe o folie, pe jos, in noroi, sa faca control fizic.

Nu stii - s-a vazut aseara la Marius, daca a avut loc o selecție de oferte. Din ce-a spus Stanciu pare sa se fi facut: a primit o notificare la firma sa depuna o oferta. Exact asta e procedura. Verifica si vorbim pe urma.

Stiu de ce-l stimezi pe Stanciu, de-aia am ras...

Aia cu "trimis solicitare = amenintare" e o prostie. Numai tu ai vazut asa ceva. Nu l-am auzit pe Nica spunand ca se simte amenintat.

Nu-i fac PR lui Stanciu. Precum ai vazut, se descurca bine singur.

Nu sunt buldog al democrației. Mie nu-mi plac prostii.

Nu sunt ienicer antipedele. Eu scriu despre ce mi se pare interesant sau periculos, iar unii dintre reprezentantii PDL arata asa. 

Vama Prahova deține în administrare un teren cu o suprafață de 6 hectare. Asa e. Dar buget de investitii pentru un nou sediu exista? Ai idee cat costa? Eu nu stiu, de-aia intreb, ti-am mai spus unde ma doare de Vama.

Imi faci sugestia de a porni "cu același aplomb, entuziasm, devotament, dedicație, nervozitate, chiar, următoarea campanie PR: hai să mutăm Vama la ea acasă, pe terenul ei, în clădirile ei, că bani, Slavă Domnului, face destui". Sa se mute, Misu, de ce sa nu se mute? Sa se mute si la tine, sa se mute unde e cel mai bine pentru ea. Nu am  nici un interes, nici o obligatie, nici o problema cu Vama. Dar campanii de PR alaturi de tine nu fac. Noi doi nu ne potrivim...

© 2023 Bogdan Stoica