Gravity 004

Fundalul e o tablie veche de usa. Stiu si de unde provine usa. Cand au renovat astia vechiul Teatru de Copii, de pe Bulevard, si au transformat tocaria aia veche si misto intr-o frumoasa gramada de lemne de foc, am intrat pe santier ca ziaristul si am plecat ca aurolacul, cu masina plina de lemne. I-am zis si primarului, sa nu aud dupa aia ca fur din avutul obstesc. Asta e una din cele doua tablii de usa pe care le-am putut demonta fara avarii. Ca se faceau usile in perioada interbelica intr-un fel care desfide notiunea de "calitate" de azi.

Dimensiuni: 60cm x 48cm.

DISPONIBIL. Daca-l vrei, fa-mi o oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Bogdan Stoica

Nu-s blogger! Numai un idiot poate fi doar blogger si numai un prost il poate citi pe cineva care sustine ca jobul lui este de blogger. Nu-s nici ziarist, desi am fost vreo 20 de ani, perioada din care m-am ales cu ceva competente in comunicare, branding si PR. Nu-s nici scriitor, am scris conjunctural cele doua carti, despre fotografia cu telefonul si despre cat sunt de prosti barbatii. Nu-s nici restaurator, chiar daca stiu sa redau stralucirea unei mobile vechi, eu sunt mai pasionat de schimbarea destinatiei unui obiect decat de repararea lui. Sunt doar fotograf si aveam nevoie de un site care sa spuna ce fac. Faptul ca tu citesti ce postez pe aici, in afara de fotografii, ma onoreaza si ma lasa rece in acelasi timp. 

Website www.bogdanstoica.ro
Mai multe din această categorie: « Ghena #deperete 010 Ghena #deperete 011 »
© 2019 Bogdan Stoica