scaun inramat

Nu e tocmai inramat, dar incape cu lejeritate in spatiul creat de rama inalta de 1,6m. Iar scaunul, facut din fier, vechi si uzat cat cuprinde, mi se pare foarte simpatic. Impreuna, cele doua obiecte pot salva un colt mai gol al unei incaperi (in varianta asta poti adauga o perna de sezut), sau crea un magnet vizual intr-un spatiu verde exterior, eventual chiar cu niste plante pe/prin ele. Rama e din lemn cu decoratiunile facute din ipsos. Scaunul e din fier. Ambele sunt mai vechi de 50 de ani si au uzura specifica. Au fost curatate, grunduite si vopsite cu vopsea ecologica, fara miros.

DISPONIBILE. Daca le vrei, fa-mi o oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Bogdan Stoica

Nu-s blogger! Numai un idiot poate fi doar blogger si numai un prost il poate citi pe cineva care sustine ca jobul lui este de blogger. Nu-s nici ziarist, desi am fost vreo 20 de ani, perioada din care m-am ales cu ceva competente in comunicare, branding si PR. Nu-s nici scriitor, am scris conjunctural cele doua carti, despre fotografia cu telefonul si despre cat sunt de prosti barbatii. Nu-s nici restaurator, chiar daca stiu sa redau stralucirea unei mobile vechi, eu sunt mai pasionat de schimbarea destinatiei unui obiect decat de repararea lui. Sunt doar fotograf si aveam nevoie de un site care sa spuna ce fac. Faptul ca tu citesti ce postez pe aici, in afara de fotografii, ma onoreaza si ma lasa rece in acelasi timp. 

Website www.bogdanstoica.ro
Mai multe din această categorie: « scrinul vietii valiza verde cu oglinda »
© 2019 Bogdan Stoica