scaune de frecat menta

Am paralizat cand le-am vazut, ruginite grav, in spatele sopronului. Cum au ajuns scaunele astea disco, specifice anilor 70, in gospodaria aia? Dracu’ stie. Cert e ca omul a fost de acord sa mi le vanda. Le-am curatat, grunduit, vopsit, apoi le-am asezat langa valizele alea si mi se pare ca arata chiar ok asa. Nu?

DISPONIBILE. Daca le vrei, fa-mi o oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Bogdan Stoica

Nu-s blogger! Numai un idiot poate fi doar blogger si numai un prost il poate citi pe cineva care sustine ca jobul lui este de blogger. Nu-s nici ziarist, desi am fost vreo 20 de ani, perioada din care m-am ales cu ceva competente in comunicare, branding si PR. Nu-s nici scriitor, am scris conjunctural cele doua carti, despre fotografia cu telefonul si despre cat sunt de prosti barbatii. Nu-s nici restaurator, chiar daca stiu sa redau stralucirea unei mobile vechi, eu sunt mai pasionat de schimbarea destinatiei unui obiect decat de repararea lui. Sunt doar fotograf si aveam nevoie de un site care sa spuna ce fac. Faptul ca tu citesti ce postez pe aici, in afara de fotografii, ma onoreaza si ma lasa rece in acelasi timp. 

Website www.bogdanstoica.ro
Mai multe din această categorie: raftul cu oameni frumosi »
© 2019 Bogdan Stoica