www.bogdanstoica.ro

Cum obtii Tipul din filme, volumul 2, cu autograf

Sambata, 25 noiembrie, ma duc la targul de carte Gaudeamus cu #magirl. Cat timp ea o sa colinde targul ala sa-si ia obisnuita roaba de carti, eu o stau la standul Editurii Univers, Sergiu printeaza excelul cu comenzile si o sa semnez si o sa scriu dedicatii pe cartile comandate online. Asa ca cine isi comanda cartea pana vineri seara, are sanse mari sa primeasca ce-si doreste, oriunde in Romania si oriunde in lume (editura livreaza la un tarif rezonabil all over the world, daca se achita in avans si transportul).

Ca sa fie semnate, cartile trebuie comandate de pe edituraunivers.ro.

  • Link comanda volumul 1: AICI
  • Link comanda volumul 2 standard: AICI
  • Link comanda volumul 2 editie limitata (alta coperta si pagini in plus): AICI

O alta varianta sa obtineti o mazgalitura pe carte ar fi sa veniti luni seara, la lansarea oficiala de la Galeria Alexandra's din Bucuresti (detalii AICI).

Unde gasiti cartile in offline:

La standul Editurii Univers de la Gaudeamus gasiti doar volumul 1 si volumul 2 standard. Standul e (logic!) la Romexpo, nivelul 00, standul 3, adica cum intri pe ușile alea mari, cobori, faci stânga și 21 de pași.

Singurul loc din Romania unde gasiti in offline si editia limitata din volumul 2 este cafeneaua 5 To Go Ploiesti (waze: https://www.waze.com/location?h=sxfx8jp68). Cartile lasate acolo au autograf.

© 2017 Bogdan Stoica