www.bogdanstoica.ro

100 de autografe pe 100 de carti, joi, la 5ToGo Ploiesti

Azi trebuia sa iau din Bucuresti cateva sute de exemplare din Tipul din filme nu exista, volumul doi, in ambele variante, adica si in editia de librarii, si in editia speciala, limitata. Din pacate, tipografia n-a livrat toata cantitatea dorita, asa ca tirajul standard din volumul doi a ramas la standul Editurii Univers de la targul de carte Gaudeamus (Romexpo, nivelul 00, standul 3, cum intri pe ușile alea mari, cobori, faci stânga și 21 de pași). Am ajuns la Ploiesti doar cu o suta de exemplare din varianta cu 32 de pagini in plus si cu coperta aia pe care librariile vietii o considera prea indrazneata pentru vitrinele lor prea pline si de carti proaste, dar cu coperti decente.

Si pentru ca telefonul, emailul si mesageria facebook abunda in mesaje de tip "in ziua in care apare cartea sa nu cumva sa nu-mi pastrezi si mie X exemplare", iar maine am treaba cacalau, nu timp si chef sa fac ca trenul prin oras, am zis sa las problema sa se rezolve de la sine. Asa ca: joi, 23 noiembrie, la ora 8.00, o sa las cele o suta de exemplare din volumul doi la cafeneaua 5 To Go Ploiesti (waze: https://www.waze.com/location?h=sxfx8jp68), locul in care ajung zilnic, de vreun an. Cu autograf pe fiecare dintre ele. Care intri in sevraj daca mai astepti cateva zile pana la lansarea oficiala: du-te si rezolva-ti problema. Tot joi, dar dupa ora 15.00, o sa ajung si eu la cafenea. Stau pana la 18.00, pentru cine vrea si o dedicatie pe carte, nu doar un autograf. Iar daca nu se termina suta, promit sa las cateva carti semnate, la cafenea, si in zilele urmatoare.

Iar pe restul cititorilor ii astept luni seara, la Galeria Alexandra's din Bucuresti (detalii AICI). La ora aia o sa fie procesate si cererile preferentiale ale cititorilor fideli de anul trecut, o sa se fi incheiat si targul de carte Gaudeamus, deci o sa fie carti destule, si din primul, si din al doilea volum, si varianta de librarii si cea cu pagini in plus, si o sa pot sa calc pisica aia in picioare si sa dorm si eu o noapte intreaga, da?

Pentru oamenii normali la cap: cartile mele sunt AICI, AICI si AICI

Citeste si:

Cum obtii Tipul din filme, volumul 2, cu autograf, de oriunde din lume si Unde gasesti in offline Tipul din filme, volumul 2, cu autograf.

© 2017 Bogdan Stoica