bogdan stoica

am votat prost, dar nu mai prost ca Ciolos

Trebuia să le vedeți fețele celor din secția de vot, după răpăiala care s-a auzit din cabina mea, am dat cu ștampila aia în buletinele de vot ca surdu-n tobă. Am votat echilibrat: la Camera Deputaților am votat ALDE, PNL, USR şi PMP, iar la Senat am votat UDMR, ANR, PRU şi PSD. Să fie o guvernare echilibrată. Să fie bine.

Bine pe dracu'. Votul meu este nul, pentru că eu n-am reușit să găsesc vreun motiv să ofer unui singur partid un vot valid. Sunt însă bucuros că, așa nul cum este, votul meu este un pic mai valoros decât al premierului Ciolos, daca acesta s-a ținut de cuvânt și chiar a votat cum a declarat pentru republica.ro:

  • Dacian Cioloş: - O să votez acasă, la Zalău.
  • Republica.ro: - V-ați hotărât? Votați PNL sau USR?
  • Dacian Cioloş: - O să votez și PNL, și USR, pentru că sunt două liste. Una pentru Senat și una pentru Camera Deputaților. Din cele două voturi, din cele două ștampile puse, una va merge pe PNL și una pe USR. 

Din perspectiva mea, declarația lui Ciolos este iresponsabila. Iar daca a și votat cum a zis, votul lui nu va aduce nimic bun României, ci numai rău. Nu poți să votezi, ca premier care vrea schimbarea, cu ochii închiși. Dacă pe listele PNL și USR Sălaj, sunt, Doamne-Ferește, vreun corupt sau vreun pesedist deghizat?

Și să vezi chestie: sunt!

  1. Candidatul PNL Sălaj la Camera Deputaților Lucian Bode are un frate cercetat pentru apartenență la un grup infracțional organizat #pentrucăfrateloebunlaevaziune - link.
  2. Candidatul PNL Sălaj la Senat Ana Indreieș n-are nici 6 luni de când e în PNL, în primăvară era în partidul lui Dragnea #pentrucăpesediștiivopsițisuntbuni - link
  3. Candidatul PNL Sălaj la Senat Bogdan Ilea a fost implicat într-un scandal de corupție alături de Lucian, de mai sus #pentrucășiliberaliieoamenișilorleplacebanii - link

Precum vedeți, oricum ar fi votat Ciolos, tot a pus ștampila pe oameni cel puțin dubioși. Mi-a luat cinci minute, ca să văd, pe net, cu cine a votat Ciolos (ar fi fost grozav să facă și el asta, înainte să voteze), și deja mă simt mult mai bine. Eu doar mi-am anulat votul, pot fi acuzat cel mult că nu particip la schimbarea României, chestie care este, totuși, perfect legală și constituțională. Premierul, însă, prin votul său, a contribuit direct la perpetuarea corupției în Parlamentul României, ceea ce e și imoral, și de căcat. Asta deși clamează că-l doare în suflet de țara asta. Îl doare-n pulă, vă spun eu...

partea bună este că în momente de-astea nu mai regret că

am dat dracului implicarea civică și presa

și mă bucur că m-am apucat de scris

chestii vesele la care fac acum

PUBLICITATE

Read 28308 times
www.bogdanstoica.ro
M-a pus google să colectez cookies, deși nu știu ce-s alea și nici dacă am pe unde să le depozitez. apasă și tu "ok" că altfel nu știu ce se întâmplă.