bogdan stoica

O zi din viața unui PR la un club de swingeri

Ați văzut, prin localurile scumpe, câte o tipă foarte cool, care interacționează cu clienții? Ați văzut sigur. Ei bine, profesia tipelor se numește (dracu' știe de ce) PR de local. E cu totul altă meserie decât cea de PR corporatist. Adică, nivelul e jos.

  • "Bună seara, domnule Stamate, masa dumneavoastră obișnuită?" 
  • Sorin, adu-i o apă plată cu lămâie Corinei și abia apoi ia-i comanda".
  • Bună seara, ce mai faceți? Câte persoane? Tot la separeu, da?" 
  • În seara asta vă recomand o masă pe terasă, aici o să se cânte live, știu că vă place liniștea...."
  • Bucătarul nostru este suprasolicitat în această seară, așa că permiteți-mi să vă ofer o băutură din partea casei...

Am scris că nivelul e jos, nu prost, da? Nu e PR prost, doar o altă formă de PR...

Eee, și-acum, hai să ne gândim ce face PR-ul bărbat de la un club de swingers. Că trebuie să se muleze pe așteptările clienților, exact ca tipa de mai sus, cu mențiunea că ai lui nu mănâncă, ci se fut ca chiorii.

  • "Stimate domn, mergi liniștit la baie, o fut eu pe doamna până revii..."
  • "Îmi pare rău că i s-a făcut rău partenerului dumneavoastră, băgați-vă pulala mine în cur până își revine el..."
  • "Doamnă, vă rog, nu țipați la mine, vă fac un bot imediat, stați un pic să i-o scol clientului de la masa asta..."
  • "Chiar nu pot să fac șpagatul, nu insistați, că.... Au! Nu mă mai mușcați de coaie, vă rog...."
  • "Cum? A venit bloggerul cu barterul? Vrea să i-o sugă cineva sau pleacă? Păi fetele unde sunt?! Iar întârzie?! Bine, dă-mi o perucă, i-o sug eu, dar deja râgâi de pulă, chiar nu mai pot..."

Nu râdeți, că poate fi muuult mai grav de atât. Și nu mă acuzați de nimic, vă rog. Nici măcar eu, posesorul unei imaginații de-a dreptul bolnave, nu aveam cum să scriu așa ceva dacă nu primeam emailul care se poate vedea în imaginea de mai sus. Eu nu-s fanul petrecerilor de tipul ăsta. Eu abia suport să mă atingă un prieten cu cotul, la o masă, dar un străin cu coaiele, pe cur. Plus că o cameră cu multe tipe goale, de futut așa, la kil, nu-mi spune nimic. Eu sunt genul "camera mea, tipa mea, doar eu cu ea". Scuze dacă-s anacronic, mă simt foarte bine așa, mulțumesc. De-aia zic: mulțumesc, dar nu, Ionuț. Să-mi cumperi cartea, da? Muistule! :)))

.......................

UPDATE: În noiembrie, Ionuț mi-a scris din nou. Se pare că au lansat o aplicație de swing, ceea ce mi se pare superb, parcă văd cum sună asta în Libertatea: "Vezi aplicația care te ajută când cauți pe cineva care să-ți fută iubita în cur"..

 

Read 21870 times
www.bogdanstoica.ro
M-a pus google să colectez cookies, deși nu știu ce-s alea și nici dacă am pe unde să le depozitez. apasă și tu "ok" că altfel nu știu ce se întâmplă.