bogdan stoica

Cele 5 tipuri de LIKE pe care le dă un bărbat

speed driving speed driving © bogdan stoica

Știa sărmanul Zuckerberg ceva, dar nu știa bine, când a inventat cele enșpe variante de like. De-aia nici n-are succes povestea. Hanoracus trebuia să facă doar două feluri de like: ăla dat de femei și ăla dat de bărbați femeilor. La femei nu mă pricep, deci nu mă bag. Pe partea mea, însă, am cunoștințe vaste. Dezvoltate de unul singur.

A început când am cunoscut-o pe Bai Ling. O actriță de Hollywood, ajunsă la un event din Ro la care eu am fost fotograf oficial. Știam că are vreo 50 de ani și că e asian, deci not my type, așa că am așteptat-o destul de relaxat. Și mi-a picat fața când am văzut-o. Bună de pulă la maxim. Cu talie de talie, cu fund ferm, cu sâni mișto. Sigur, fațada suferea, dar impresia generală era incredibilă. Așa că după event i-am căutat pagina de facebook și i-am dat like, deși pițiponceală ca acolo mai rar. Și uite așa, de vreun an, cred că i-am dat like la vreo 100 de poze. Care mai de care mai deocheată, recunosc. E modul meu de a-mi manifesta admirația pentru o tipă care face tot ce poate ca, măcar de la gât în jos, să arate ca la 25 de ani. Într-o clasificare, ăsta ar fi cel mai popular like între bărbați. Like-ul tip 1, care se traduce prin "hei, te știu, te consider foarte bună de pulă, mi-ar plăcea să ne".

Pe urmă a apărut în lista mea Paula As Avalos. Româncă, pare să fie fotomodel prin Dubai. Frate, pune fata asta niște poze pe facebook de-ți tremură mouse-ul în mână. Puzderia de like-uri pe care i le-am dat au altă semnificație decât la Bai Ling. Cu fiecare like, Paulei îi spun "îți mulțumesc din suflet că-mi arăți fizicul ăla superb și din unghiul ăsta". Ăsta ar fi Like-ul tip 2 - "știu că n-o să te ating niciodată, așa că postează imagini cât de des poți".

Vă rog să țineți cont că nu-s genul de tip care a pus-o cu doar cinci tipe toată viața. Și nu-s nici ne(putincios), nici ne(futut). Sunt bine. Am ce vreau, când vreau. Ar trebui să mă abțin de la lăicuiala asta, nu? Ei bine, nu. Pentru că e relaxant și mișto. Poate că pentru unii Facebook a devenit prea porno, dar mie imi place la nebunie atmosfera actuală. Nu mai e nimic enervant, sau serios, și e perfect așa, pentru că vorbim de un căcat de rețea socială, nu de o disciplină școlară, sau o religie. E normal să fie relaxant, iar nuditatea ponderată este, pentru mintea unui bărbat, ca un sitcom bun. Față de situația de acum 3-4 ani, când toți oligofrenii puneau poze cu copii mutilați sau cu câini eviscerați, acum e plin de sâni, de funduri, de picioare, de costume de baie și de lenjerii, de sfârcuri și de buze mișto.

Uneori, toate astea apar în poze absolut senzaționale, și acolo dau like-ul și din curtoazie profesională. Ăsta ar fi Like-ul tip 3: "Ce tare e poza asta. Trebuie să-i fac și eu lui X una așa".

Alteori, compoziția imaginii e de căcat, dar seminudul din imagine merită toată atenția și Like-ul tip 4: "Chiar mă gândeam ce zi grea am mâine, dar acum, că ți-am văzut sânii, mă simt mai bine..."

Dau like-uri și la selfie-uri reușite care nu conțin nuditate. Mi se par geniale tipele care pot să-și facă selfie-uri în care transmit emoții. Nu stări de spirit, nu valori, nu localizare. Emoții. Ăsta e like-ul ăla, vechi, clasic, fără conotații sexuale. Tip 5: "Esti cool, m-ai făcut atent".

Văd și la prietenii mei același comportament. Și comparându-le like-urile cu viața personală, pot să trag și o concluzie, destinată femeilor. Astfel, un tip normal te-ar înșela oricând, dacă ar avea ocazia, cu tipele cărora le dă like-uri de tip 1, 2, și e foarte riscant pentru relația voastră să o cunoască mai bine pe tipa căreia îi dă like-uri de tip 5. Aia care primește like-uri de tip 3 e ca sor'sa. Nu uita să-l ferești de tipa care primește de la el like-uri de tip 4, că-ți vine prostul acasă cu niște herpeși....

apasă. Apasă! APASĂ!!!

Read 22341 times
www.bogdanstoica.ro
M-a pus google să colectez cookies, deși nu știu ce-s alea și nici dacă am pe unde să le depozitez. apasă și tu "ok" că altfel nu știu ce se întâmplă.