bogdan stoica

Cum m-a făcut să zâmbesc Andi Vasluianu

Mi s-a ridicat părul pe ceafă văzându-l pe Andi Vasluianu, un băiat pe care-l consideram chiar mișto, povestind cât de ușor a luat credit pentru casă. Și cât de repede. Și cum se dă Unicredit bank peste cap să-i facă viața mai ușoară.

Și mă pregăteam să-l înjur, pentru că face endorsement pentru o bancă, adică pentru cea mai nocivă entitate pentru România. Frate, când ești Andi Vasluianu, poți promova orice, de la iPhone la Jack Daniels, cum pana mea ai ajuns să bați palma pentru o bancă?! Pentru Unicredit, ultima bancă din sistem care a trimis, in 2013, la BNR, simularea impactului pe care l-ar fi avut eliminarea de clauze din contractele de credit, motivând că nu aveau clauze abuzive în contracte, deşi aveau procese pe rol cu clienţi persoane fizice.

Cu Unicredit, frate?!

Dar la finalul spotului am zâmbit. Larg. Când Andi Vasluianu își spune replica finală și pleacă.

Pe un scuter!!!

Se vede treaba că ratele de la Unicredit l-au lăsat fără mașină....

#fuckbăncile 

P.S. - pentru tipul care a filmat: băbăiatule, cadrul e strâmb! L-am indreptat eu aici. Ia-ți ca reper un stâlp, o clădire când filmezi...

p u b l i c i t a t e

Read 5257 times
www.bogdanstoica.ro
M-a pus google să colectez cookies, deși nu știu ce-s alea și nici dacă am pe unde să le depozitez. apasă și tu "ok" că altfel nu știu ce se întâmplă.