bogdan stoica

urmele lui Klaus Iohannis pe facebook

Pagina oficială este www.facebook.com/klausiohannis. Adică, pagina pe care apar, când președintele crede că trebuie, fotografii proaste, sau unde dau like decerebrații și dacă președintele postează un fundal alb. Dar să știți că nu e singurul loc de pe facebook unde îl puteți vedea pe președinte. 

O poză foarte cool cu Iohannis găsiți pe pagina Dineul de Investire a președintelui Klaus Iohannis. Aici găsiți o amintire redată superb: presedinte klaus Iohannis lam intlnit si am dat mna cu elAm găsit și o asistentă medicală care și-a fotografiat cățelul acasă (sanchi!) la Klaus IohannisDe imperiul lui Klaus Iohannis - bază militară - ați auzit? Dar de Klaus Iohannis funcționez perfect? De Adevaratul Klaus Iohannis? Sau de persecutatul anului? De pagina cu un singur fan Klaus Iohannis la pușcărie? De pagina Muie Klaus Iohannis?

Preferata mea rămâne Medgidia votează Klaus Iohannis, unde am găsit o fotografie superbă cu președintele alături de Vasile Blaga.

 

Read 2311 times
www.bogdanstoica.ro
M-a pus google să colectez cookies, deși nu știu ce-s alea și nici dacă am pe unde să le depozitez. apasă și tu "ok" că altfel nu știu ce se întâmplă.