fără câini, fără copii, dar cu gura foarte mare

Observ o chestie foarte interesantă. S-a consolidat mediatic grupul celor care susțin căsătoriile gay și adopțiile făcute de cupluri gay. Nimeni nu se gândește la interesul copilului care va fi crescut de două persoane de același sex. E vorba doar despre drepturile gay-ilor, nu despre consecințele acordării de drepturi civile în baza unor preferințe sexuale. Și dacă îndrăznești să zici ceva împotriva acestei chestii - vin și te linșează ca pe porc, de Ignat. 

I-am mai văzut pe oamenii ăștia în acțiune. Sunt tot ăia care nu vor ca statul să țină câinii fără stăpâni în adăposturi. Ei vor să fie lăsați pe străzi. în numele unui libertăți iluzorii și idioate. Că o să muște sau o sa omoare un copil, că generează riscuri de sănătate - nu contează. Oamenii ăștia apără principiul libertății canine, de zici că ne aflăm în jungla din Zanzibar, iar câinii aleargă fericiți în jurul bananierilor din care cad fructe coapte pe care le înfulecă cu poftă, nu într-un oraș, un habitat destinat în primul rând oamenilor.

Și să vezi chestie: și în cazul apărătorilor libertății câinilor, și în cazul promovării căsătoriei dintre gay și a adopțiilor de copii făcute de familii gay, pe susținători îi unește ceva: n-au nici câine, nici copii. N-ar crește un câine, dar sunt gata să învețe pe oricine ce să facă cu unul. N-au copii, dar sunt gata să le încredințeze viitorul unei familii cu două mame sau cu doi tați. 

Și știți de ce? Degeaba. Pe oamenii ăștia îi doare-n pulă și de câinii de pe străzi, și de copiii care cresc fără repere normale. Dacă mă întrebi pe mine dacă-s de acord ca ciobanii să tundă oaia de la coadă spre cap, o să fiu de acord, pentru că nu știu nimic despre asta, n-am oi, nu cumpăr lână. Sigur, eu n-o să mă apuc să fac lobby acestei tehnici de tuns. Dar alții, cu o viață mai goală, sunt gata să o facă. Ei vor fi in trend, acel trend care spune să ai opinii pro-schimbare și să încerci să-i intimidezi pe cei care nu-s de acord cu tine.

E o modă care a mai existat. Se numea altfel, ce-i drept, îmi scapă acum denumirea....

Fascismul este o ideologie politică radicală și autoritară. Fasciștii încearcă să organizeze o națiune în conformitate cu perspectivele, valorile și sistemele corporatiste, inclusiv sistemul politic și economia. Ei susțin crearea unui stat totalitar cu un singur partid, care urmărește formarea unei elite care reglementează prin îndoctrinare și politici familiale. Fasciștii cred că o națiune presupune o singură identitate colectivă. 

Varianta scurtă a acestui text, pentru proști: separați, vă rog, cele două probleme ridicate de activiștii tâmpiți ai momentului.

1. Da, e ok ca doi bărbați să se fută în cur. E treaba lor, nu a noastră. Nu implică pe nimeni altcineva, nu poluează, nu dăunează. Dreptul civil de a te fute și a te căsători cu cine te fuți este firesc și logic. Eu aș permite și unui zoofil să se căsătorească cu pisica lui, dacă pisica spune, în fața a doi martori, un răspicat "da".

2. Nu, nu e ok ca un copil să fie adoptat și crescut de doi bărbați. Dacă nu mă credeți, întrebați orice psiholog ce înseamnă "model parental", "constient/inconstient" sau "mesaje ambivalente/disjuncte".

3. Nu vă mai formați opinii după ce vedeți pe facebook. De când s-a ieftinit internetul, facebook e locul cu cei mai mulți proști pe lume. Si, logic, cu cei mai perverși manipulatori din lume. Unii pe bani, alții din dorința de a fi în trend. Trendul pulii..

licitații plăcute tuturor

© 2023 Bogdan Stoica