L-ati vazut la tv, de Craciun? Era o inregistrare. Dan Diaconescu a fost in Laponia.

Am un prieten, care a decis sa ofere copiilor o excursie in Laponia, tara lui Mos Craciun. O excursie deloc ieftina: cheltuiesti minim 2.000 de euro de persoana. Deloc atractiva, de asemenea: daca esti acolo din snobism, esti mort, pentru ca ai lumina doar patru ore pe zi in perioada asta a anului, iar social-fun-ul de tipul mall-ului lipseste. Deloc sigura: degeri in 30 de minute la minus 35 de grade, aproape indiferent cum esti imbracat. 

Nu despre Laponia este vorba. Ci despre faptul ca amicul meu s-a trezit in avion, si pe urma, pe toata durata excursiei, cu Dan Diaconescu. Insotit de sotie si fata, otevistul s-a integrat discret in grup. Discret, in sensul ca nici dracu' n-a vrut sa stea de vorba cu el, sau sa faca o poza cu el. Asa ca Dan Diaconescu s-a conversat doar cu sotia, si si-a filmat fetita cam tot timpul. "A fost doar un tip, care a facut misto de cizmele inalte ale lui Diaconescu: i-a spus ca incap toti ciocoii in ele. Dede-ul n-a comentat". 

Sansa ca cei 150 de romani din grup sa fie doar anti-pepededisti este minima, sociologic vorbind. La fel, e improbabil ca toti sa fi fost oameni cu studii superioare si un nivel de educatie ce exclude vreo sensibilitate, cat de mica, la cretinismele debitate de Diaconescu, la tv. 

Pe de alta parte, mi se pare foarte mare posibilitatea ca oamenii astia sa fi muncit din greu pentru o vacanta in Laponia. De aici, cred eu, a plecat decizia tacita de izolare a lui DD, cel mai autentic parazit din cati cunosc si creator al celei mai de cacat structuri politice din cate am vazut. 

Ii rog pe fanii lui Dan Diaconescu sa-mi multumeasca din inima ca nu fac misto de ei, pentru ca au crezut ca oligofrenul asta sta in direct, de Craciun, la povesti, pe OTV. Ce-ati vazut, dragilor, era doar o inregistrare. Dede-ul facea poze cu Mosu', la 90 de euro bucata.

Cine nu crede povestea, sa-mi suga p**a.

© 2023 Bogdan Stoica