upc - funny advertising upc - funny advertising © bogdan stoica

Vrei un televizor Samsung LED, gratis? Cere-l la UPC.

Daca te angajezi sa platesti un abonament lunar de 90 de lei, pentru telefon, cablu, internet, pe doi ani, primesti un televizor Samsung LED cu diagnala de 66cm. Daca accepti un abonament de 120 de lei, primesti un televizor Samsung LED cu diagonala de 81cm.

De la UPC. Oferta e valabila si in Ploiesti, chiar daca nu este vizibila nici in magazin, nici pe site-ul UPC.

Oferta e foarte misto. Oricum ai cablu, nu? Deci, oricum platesti 40-50 de lei, lunar. Daca sari la 120, inseamna ca primesti ceva ce n-aveai, plus o rata modica la un televizor care in magazine costa intre 1.400 si 2.000 de lei. 

Promitator calculul, nu? Asta daca NU esti client UPC. Pentru baietii de la cablu, cineva care inca nu le-a dat nici un ban e un client mai bun decat aia care au platit, ani la rand. Si cand zic asta, trec peste faptul ca orice promotie, care nu are si o componenta de fidelizare pentru clientii existenti, nu exista in marketingul modern. Asta se intampla doar cand un manager vrea sa-si atinga targetul la clienti noi, ca sa-si ia bonusul de final de an, cu riscul de a deteriora relatia cu clientii vechi.

De aceea recomand tuturor clientilor UPC mai vechi de doi ani sa-si rezilieze contractele si sa le refaca, pentru a primi televizorul. Papagalul de la UPC care a gandit promotia o merita din plin.

Cum procedezi? Mergi intr-un centru UPC, anunta ca vrei sa reziliezi contractul daca nu beneficiezi de oferta UPC cu televizor Samsung LED. Ti se vor lua datele si vei fi sunat de departamentul Telesales. Nu-i lasa s-o taraganeze, oferta e limitata in timp, pana la sfarsitul anului.

Mai multe din această categorie: « Hai, ma, ca-i frumos... King's Pub Ploiesti »
© 2023 Bogdan Stoica